Speciaalvoer


Speciaal-glMisimar Speciaal voer
 is ontwikkeld aan de hand van uitgebreide testen.  Misimar Speciaal voer wordt als hoofd- of bijvoeder gegeven, en zorgt in korte tijd voor sterke vissen. Door regelmatig voederen met Misimar Speciaal voer, bevordert u het afweersysteem van de koi in belangrijke mate.  Misimar Speciaal bestaat volledig uit biologische bestanddelen. Tijdens de bereiding worden uitsluitend natuurlijke ingredienten gebruikt.

Misimar Speciaal voer is vrij van anti-oxidanten, conserveringsmiddelen, kleurstoffen of andere chemische toevoegingen. Het wellicht belangrijkste voordeel ten opzichte van bijna alle andere voeders, is de bereiding middels koude extrusie: de korrels worden koud geperst. Dit wil zeggen dat de ingredienten, voordat ze tot korrels worden verwerkt, niet gekookt worden tot een pasta. Hierdoor behoudt het product alle voor de koi belangrijke voedingsstoffen, sporenelementen, mineralen en noodzakelijke vitaminen.
Het gebruik van speciale kruiden bevordert de spijsvertering. Hierdoor heeft u ook minder voer nodig om de vissen of koi in goede conditie te houden. Een bijkomend voordeel hiervan is, dat het filtersysteem minder wordt belast; ook dat is in het voordeel van uw huisdier.

Een ander belangrijk voordeel van Misimar Speciaal voer is dat er geen vismeel in wordt verwerkt. De koi is immers een planteneter en geen vleeseter. Het enige dierlijke voedsel van de koi bestaat uit wat waterslakken, enkele waterinsecten en muggenlarven. Daarom is de samenstelling van Misimar Speciaal volledig plantaardig. Alle eiwitten in Misimar Speciaalzijn afkomstig van plantaardige ingredienten. Door de speciale bereidingsmethode wordt het voer licht verteerbaar.

Welke resultaten kunt u van Misimar Speciaal verwachten?DSC9313-01

De slijmhuid van de koi, die wellicht de belangrijkste bescherming biedt tegen externe ziekteverwekkers, ontwikkelt zicht in een hoog tempo. Kleine beschadigingen en wondjes genezen meestal snel, zonder verdere aanvullende behandeling.
Natuurlijk dient u bij het uitblijven van herstel een deskundige te raadplegen. Maar als de waterkwaliteit van uw vijver in orde is, zullen de problemen door de vis zelf worden opgelost.
Misimar Speciaal is een koi-voer van uitzonderlijke kwaliteit, met de volgende kenmerken:

  • bijzonder licht verteerbaar
  • verbetert de darmfunctie van de vis
  • verbetert de opname van voedingsstoffen
  • conditioneert de stofwisseling
  • verhoogt de natuurlijke weerstand
  • verdubbeling en hogere dichtheid van de slijmhuid

Door de stimulering van het immuunsysteem is Misimar Speciaal voer uitermate geschikt als voer voor verzwakte vissen, vooral na medicatie tegen ziekten en parasieten. Misimar Speciaal voer zorgt voor een optimale seizoensstart en helpt veel gezondheidsproblemen van uw koi te voorkomen.
Misimar Speciaal voer is ook zeer geschikt om uw koi extra reserves op te laten bouwen om de winter goed te kunnen doorstaan. Het is bijzonder licht verteerbaar en kan tijdens de winter – indien de watertemperatuur het toelaat – spaarzaam worden gevoerd.

Bij Misimar Speciaal voer kunt u kiezen uit 2 varianten:

  • Misimar Speciaal en,
  • Misimar Extra Sterk.

Misimar SpeciaalMisimar Extra Sterk bevat een hogere concentratie werkzame kruiden, kan altijd bijgevoerd worden en kan worden toegepast tijdens het hetstel na ziekte of anderszins verzwakte of gestresste vissen.